Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ..



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ

Λιμοκοντόροι, λαμόγια, αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, τσιράκια της εξουσίας, χαρτογιακάδες, οι ίδιοι που οδήγησαν τη χώρα στο χάος, αυτή την ώρα με τις πλάτες των καναλαρχών χύνουν κροκοδείλια δάκρυα στα τηλεοπτικά πάνελ και δίνουν λύσεις. Αίσχος σε όλους. Οι υπόλοιποι, προβάλλουν σίριαλ με ωραίες φατσούλες, σε ωραία σπιτάκια και ωραία αυτοκινητάκια. Σοβαροφανείς τοποθετήσεις, σπουδαιοφανή ερωτήματα προς τους κυβερνώντες, στημένες ερωτήσεις και απαντήσεις. Είναι οι ίδιοι που κάνουν focus στο πλιάτσικο και το θεωρούν είδηση την ώρα που συνταξιούχοι, νέοι… ο μισός ενεργός πληθυσμός της χώρας καλείται να ζήσει με 700 και 1000 ευρώ. Ντροπή. Τώρα αναζητούν λύσεις γύρω από ένα τραπέζι και δηλώνουν σοκαρισμένοι μέσα από κοστούμια 1500 και 2000 ευρώ για να βγούμε από το χάος. Το δικό τους χάος… που φοβούνται ότι θα ανατρέψει την ησυχία και την ηρεμία τους. Τα ίδια πρόσωπα που βλέπουμε στις μεσημεριανές εκπομπές στα έκτακτα τοκ σόου αυτή την ώρα προσπαθούν να πουν στον έλληνα τηλεθεατή τι πρέπει να συμβεί. Ξυπνήστε και φύγετε από τη χώρα όσο υπάρχει χρόνος. Οι υπόλοιποι ας κλείσουμε τις τηλεοράσεις και ας βγούμε στους δρόμους.


media news 8/12/08

Το MEGA βλέπει τη χώρα «παραδομένη στους κουκουλοφόρους» και ο Γιάννης Πρετεντέρης από τα παράθυρα του καναλιού μετρά αναρχικούς και οπαδούς του Μπακούνιν! Είναι βέβαιο ότι σε λίγο θα ανακαλέσει στην τάξη τον φιλόσοφο και θα αποδώσει τις πολιτικές ευθύνες στον Γιώργο Παπανδρέου! Μάλιστα παρομοίασε την κατάσταση με τα Δεκεμβριανά (!), αποφεύγοντας όμως να αναφερθεί στον Άρη Βελουχιώτη, αφού την τελευταία στιγμή πρόλαβε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος να του σφυρίξει στο αφτί ότι ο αρχηγός των ατάκτων αγνοείται μαζί με τον Έλβις Πρίσλει και τον Τζιμ Μόρισον!Πλιάτσικο φωνάζει ο λεγόμενος και εκπρόσωπος της ελληνικής αστυνομίας στο μεγάλο κανάλι και ο οικοδεσπότης της… Ντροπής (συγγνώμη) Ανατροπής… υπερθεματίζει, για τους κακούς αλλοδαπούς που μπαίνουν στα μαγαζιά και κλέβουν… Δεν είναι πλιάτσικο σύντροφοι, αλλά ΟΡΓΗ. Όλων εκείνων που αναγκάζονται να ζουν με 400 και 600 ευρώ, εκείνων που ζουν στα βρόμικα υπόγεια της Πατησίων και της Αχαρνών, εκείνων που στέκονται στις ουρές κάθε 5 του μηνός για να πάρουν το πενιχρό επίδομα ανεργίας…

media news 8/12/08

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με την μόνη διαφορά πως η γενιά των 600€ δουλεύει τα πρωινά και δεν πετά μολότοφ και δεν καταστρέφει μαγαζιά…. Αυτοί που καταστρέφουν είναι κάτι βολεμένα παιδάκια τα οποία, το πρωί φοράνε levis jean, πηγαίνουν και βλέπουν cinema αμερικανικών ταινιών, επικοινωνούν με κινητά Sony Erickson όπου ο φορέας παροχής είναι αγγλικών ή ιταλικών/ αιγυπτιακών συμφερόντων, έχουν υπολογιστή made in Taiwan or made in china με σύνδεση στο internet και το βραδάκι βάζουν την στολή εργασίας (βλέπε κουκούλα) και το παίζουν επαναστάτες…. Επαναστάτες με κουκούλα, ας τους απολαύσουμε….
Βασίλης Ζ

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Δε θα κρίνω τα γεγονότα φτάνουν τόσοι ειδικοί,νομιζω όμως οτι αν κ με όλο αυτό που γίνεται κ ίσως συνεχιστεί δεν άλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα τότε δεν θα αλλάξει ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

mi ta midenizoume ola..
pisw(h mprosta) apo tous "gnwstous-agnwstous" exoun vgei sto dromo kai epanastatoun,kata mia ennoia,xiliades mathites pou oute volemenoi einai oute eksasfalismeno mellon exoun.kapia stigmh tha ginotan ayto kai na twra h aformh..apla,ta paidia ayta,den exoun thn dynamh kai thn peira gia na apomonwsoyn tous taraxopoioys,kati pou an hthele h astynomia tha to ekane me th mia..
nikos s.