Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

Δυστυχώς ή ευτυχώς τα πράγματα στο ραδιόφωνο ήταν και είναι ρευστά,πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι στη δίνη μιας οικονομικής κρίσης..
Όπως και να έχει,με λύπη μου για να είμαι ειλικρινής,από προχτές η συνεργασία μου με τον Imagine 89,7 αποτελεί παρελθόν.Αν και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες που άλλωστε λίγη σημασία έχουν,γεγονός είναι ότι η διεύθυνση του σταθμού με την απόφασή της να μειώσει σημαντικά τον αριθμό των παραγωγών,μπαίνει σε μιά διαδικασία αρκετά γνώριμη και αβέβαιη ως προς την αποτελεσματικότητα της,διαδικασία που έρχεται σε αντίθεση με το προφίλ που γενικότερα προωθησε εδώ και 2 σχεδόν χρόνια δίνοντας το στίγμα του "διαφορετικού " και ποιό "ανθρώπινου" μέσου..
Ομως όλα αυτά είναι απλά λόγια και οι αποφάσεις ανήκουν σε αυτούς που έχουν το καρπούζι! Σημασία έχει το ότι-εν μέσω καλοκαιριού- η ραδιοφωνική μου εκπομπή πρέπει να ψάξει αλλού στέγη(ή μηπως να ξεκουραστεί λίγο?).
Η αλήθεια είναι ότι παρ' όλου που σε αντίθεση με άλλα ραδιόφωνα στον Ιματζιν δεν αισθάνθηκα ότι είχε "κλείσει ο κύκλος" μου ,ωστόσο οφείλω να πω ότι κάποια πράγματα είχαν αρχίσει να μ ενοχλούν με βασικότερο αυτό της έλειψης απόλυτης ελέυθερίας στην επιλογή της μουσικής(πονεμένη ιστορία αυτη παντού άλλωστε) και άρα βρίσκω μπροστά μου ταυτόχρονα και την ευκαιρία να αναζητήσω κάποια μονοπάτια που ίσως(λέω ΙΣΩΣ) να προκαλέσουν και εκπλήξεις σε ορισμένους!
Μη ξεχνάτε άλλωστε αυτό που είχε πει ο Andy Warhol:" πρέπει να φεύγεις από το πάρτυ,πριν αυτό αρχίζει να διαλύεται.."
Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει συνέχεια,δεν ξέρω ακόμα που και πως και αν διαβάζετε συχνά αυτη τη σελίδα ,θα το μάθετε από τους πρώτους!


Ευχαριστώ και από δω τους ανθρώπους του Ιματζιν για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε εδώ και 14-15 μήνες και εύχομαι στον σταθμό ,πάντα επιτυχίες!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kwsta moy egw eimai mazi soy oti k na kaneis. To ksereis e?
O pio shmantikos logos poy synexiza n'akoyw imagine htan h ekpomph soy.
Oso gia thn eleipsh apolyths eleu8erias sthn epilogh ths moysikhs htan fanerh (ligotero sthn ekpomph soy) k me eknevrize apisteyta gi'ayto h8ela edw k kairo na soy pw pws den 8a me xaloyse ka8oloy n'akoysw kapoio podcast ftiagmeno apo ta xeria soy.
Gia mena radiofwno einai oi an8rwpoi k radiofwno xwris Petridh den einai to radiofwno opws to fantastika.
Aaaa k Kwsta o kyklos soy sigoura den exei kleisei gi'ayto perimna eyxarista nea k syntoma. Ok? Filakia Julia

johan είπε...

oups!
na kai ekpliksi!den to perimena ayto kosta,alla me sena ena isxyei se tetoies periptwseis.telika se kalo sou vgenei!
kali synexeia ,opou kai an pas!

Ανώνυμος είπε...

Gia mena i ekpobi sou itan poli gia ton Imagine! Sigoura tha vreis ena kalitero kainourgio spiti gia tin Skouria.

Ανώνυμος είπε...

jesus!pote eginan ola ayta?
eixa kairo na mpw edw kai nomiza oti apla den hsouna sto radio logw diakopwn..
kali synexeia ekei pou tha pas!
maria

Κωστης Κ. είπε...

και γω περιμενα να ξεκινισεις αργα οπως εγινε και περσυ..
καθε αλλαγη σε καλο!
περιμενουμε τα νεα σου