Κυριακή 5 Απριλίου 2009

20 ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ!




Εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου ξεκίνησε με δικιά μου πρωτοβουλία, η σύσταση ενός γκρουπ στο facebook(να και κάτι στο οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο το νέο μεγάλο "κόλλημα" του ίντερνετ) που έχει σαν σκοπό την αναβίωση ή υπενθύμιση κάποιων καταστάσεων που συνέβησαν σε άλλες εποχές.Περασμένα μεγαλεία θα μου πείτε..Όχι.Απλά έπρεπε κάποια στιγμή να ξαναβρεθούμε,σαν "μεγάλοι άνθρωποι" πλέον και όχι σαν ονειροπαρμένα πιτσιρίκια μόνο και μόνο για να διαπιστώσουμε αν αυτή η φλόγα,η τρέλα αν θέλετε,υπάρχει ακόμα στα μάτια μας(απ' ότι διαπίστωσα σε μιά πρώτη συνάντηση που είχαμε,φυσικά και υπάρχει),αλλά και για να θυμηθούμε,να γελάσουμε..και κυρίως να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια από τότε,με ένα πάρτυ του οποίου η επιτυχία θα σημαίνει και πολλά ακόμα..Προσωπικά για μένα θα είναι δπλή χαρά,αφού με αυτό το τρόπο θα γιορτάσω τα 20 δικά μου χρόνια παρουσίας(όχι αδιάκοπης) στο ραδιόφωνο...

Ηδη έχουν μαζευτεί στο γκρουπ πάνω από 30 παλιοί συντελεστές του Ακρόπολις και πάνω από 400 φίλοι.Δεκάδες φωτογραφίες,βιντεάκια και άλλα ωραία ντονουμέντα,βλέπουν ξανά το φως..

Επειδή όμως πολλοί δεν είναι στο facebook και κάποιοι ούτε πρόκειται να μπούν,σκοπεύω να δημοσιεύω εδώ σχετικές με το γεγονός (το πάρτυ) ειδήσεις και ότι άλλο προκύπτει στη πορεία,δίνοντας έτσι την δυνατότητα και σε όλους αυτούς να ενημερωθούν.Τα σχόλια σας εδώ, θα μεταφέρονται και στους υπόλοιπους.

Ο σχετικός σύνδεσμος :



παραθέτω το εισαγωγικό κείμενο-πρόσκληση στο γκρούπ.



"ΤΟ ΠΡΩΤΟ ROCK ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ"

ΣΤΙΣ 2 ΤΟΥ ΜΑΗ ΦΕΤΟΣ,ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΚΑ) ROCK ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΟΡΛΙΝΗ (ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΝ FORMANT) ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ,ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕ ΚΑΛΗ ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ-ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ,ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΤΟ Ρ.Α. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΕΣΑ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΨΗΛΑ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ,ΑΛΛΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ...ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΕΙΝΑΙ:
1) ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΔΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ,ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ KAI ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ.
2) Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΛΙΚΟΥ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ,ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ!).ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΕΛΙΟ..
3)ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2/5(Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΔΛΔ) ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΕΝΑ REUNION PARTY ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ..
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Η 2/5/09 ΦΥΣΙΚΑ!(ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ)ΜΕΡΟΣ:ΘΑ ΔΟΥΜΕ!
QUEST GROUPS:ΘΑ ΔΟΥΜΕ!
QUESTS DJ's: Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ...
-ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!
-ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!-
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΥΛΙΚΟ!
ΤΕΛΟΣ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: