Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

THE BOYS ARE BACK IN TOWN!



ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ..
ΕΝΑ ΝΕΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ..

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ,ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ CROUP ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,ΣΤΟ facebook...


Μόλις γεννήθηκα…

...και είμαι το παιδί του Ράδιο Ακρόπολις,ενός ραδιοφώνου που έγραψε τη δικια του ιστορία στα ερτζιανά της Θες/νίκης πολλά χρόνια πριν.

Η “σύλληψη “ έγινε πριν από 9-10 μήνες περίπου όταν σε ένα επετειακό πάρτι βρέθηκαν ξανά μαζί ,μετά από χρόνια, σχεδόν όλοι αυτοί που έπρεπε επιτέλους να συναντηθούν ξανά..
Δεν το περιμένατε ότι θα συμβεί? Αφού, ο «έρωτας» υπάρχει ακόμα..
Για τη Μουσική, για το rock’n’roll για το Ραδιόφωνο που ξέραμε και που θέλουμε ..

Είμαι βρέφος ακόμα, αλλά έχω καλά γονίδια. Και κυρίως ,έχω καλούς κηδεμόνες.
Θα σας κρατώ παρέα όλη μέρα –όλη νύχτα με καλή ροκ μουσική και θα σας ενημερώνω για τα πάντα, αρχικά μέσα από την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ μου.
Σιγά σιγά μεγαλώνοντας, θα αποκτήσω και ΖΩΝΤΑΝΕΣ εκπομπές με παλιούς και νέους παραγωγούς, ενώ έχω σκοπό να σας διασκεδάζω κάνοντας εκδηλώσεις, πάρτι, συναυλίες και πολλά άλλα που θα τα πούμε στη πορεία.
Πείτε μου την γνώμη σας για το ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ πρόγραμμα που θα ακούσετε, με τα μηνύματα σας και τα σχόλια σας στη σελίδα του γκρουπ!

Την γέννηση μου λέω να την γιορτάσουμε μαζί με την 21 επέτειο από την ίδρυση του Ράδιο Ακρόπολις,τον Μάη μ ένα μεγάλο πάρτι με συγκροτήματα και άλλα happenings,για το οποίο θα μάθετε σύντομα!

Ξέχασα όμως να συστηθώ!
Με λένε,
Rockarolla
Και θα με βρείτε εδώ:

www.rockarolla.eu

και εδώ:

www.radioacropolis.gr

αν θέλετε τέλος μπορείτε να με προσθέσετε και στους φίλους σας στο facebook για να ενημερώνεστε ακόμα πιό άμμεσα:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30624347&id=1584412424#!/profile.php?id=100001012924306&ref=mf

Σαν μέλη του γκρουπ του Ακρόπολις είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε και φυσικά μπορείτε από τώρα να διαδίδετε τα ευχάριστα νέα και να καλείτε τους φίλους σας στα..βαφτίσια!

Μα κυρίως,
μπορείτε να μας γράψετε τα σχόλια σας με όλους τους τρόπους:στο wall του group μας ή του RockaRolla καθώς και με τα e-mail σας στην ιστοσελίδα του.
Το πρόγραμμα είναι δοκιμαστικό και σας δίνει μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να ακουστεί από αυτό το ραδιόφωνο,ιδίως όταν ανοίξουν και τα μικρόφωνα...ΚΑΛΗ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ!ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ PLAY LISTS...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΙΔΗΣΗ: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΙΟΥ,ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ!
ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ EVENT!

WE ROCK,AND WE ROLL!

Δεν υπάρχουν σχόλια: